Tietoja minusta ja yrityksestäni

Kesällä 2013 alkoi itää jokin pieni ja hento, mutta voimakas ajatus siitä, mikä minusta tulee isona. Olin työskennellyt jo pitkään koulunkäyntiavustajana, mutta elämäntilanne vei uusiin suuntiin ja oli aika miettiä mitä muuta voisi olla. Halusin kuitenkin työskennellä ihmisten kanssa ja auttaa parhaani mukaan. Tästä ajatuksesta kaikki alkoi ja 13.9.2013 syntyi Hoitola Tammilehto.

Pohjakoulutukseksi opiskelin yrittäjän oppisopimuksella koulutetuksi hierojaksi. Olen kouluttautunut paljon lisää hierontapuolella voidakseni auttaa ja hoitaa ihmisiä moninaisemmin. Kaikki meistä ovat yksilöitä ja jokainen tarvitsee omanlaisensa hoidon. 

Hierontapuolelta olen erikoistunut nivelten mobilisointiin, fascia - ja triggerterapiaan ja dry - needling hoitoihin. Erilaisia hoitotapoja hyödyntäen voin tarjota Sinulle hoitavaa, ratkaisukeskeistä ja kokonaisvaltaista hoitoa. 

Löydät minut Valviran ylläpitämästä terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalvelu Terhikistä: https://julkiterhikki.valvira.fi/

Toinen suunta joka veti minua puoleensa oli ajatus kokonaisuudesta. Voidaksemme hyvin, sekä kehomme että mielemme on oltava tasapainossa. Pitkittynyt stressi saa kehon jatkuvaan jännitystilaan emmekä lopulta edes osaa rentoutua. Tämän myötä löysin tieni Frantsilaan, Hämeenkyröön, jossa opiskelin Ayurveda - terapeutiksi. Ayurveda on vuosituhansia vanha intialainen hoitomuoto, jossa ihminen nähdään yksilöllisenä kokonaisuutena. Yhteys luontoon, elämäntavat, ruokailutottumukset, erilaiset rentoutumistavat ja perinnehoidot muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka pohjalta ihmistä hoidetaan.

Ayurveda - terapeutin koulutuksen myötä kiinnostuin yhä enemmän luonnosta ja luonnonmukaisista hoitotavoista ja olen jatkanut opiskeluitani sekä syventänyt tieto - taitoani vuosien varrella lisää. 

Viimeisimpänä koulutuksenani opiskelin hyvinvointineuvojaksi. Tämä koulutus nivoo hyvin yhteen kaikki aiemmat koulutukseni ja muodostaa monipuolisen kokonaisuuden. Minä näen ihmisen kokonaisuutena, jossa kaikella on merkitystä ja toivon voivani tuoda Sinulle hyvinvointia jokapäiväiseen elämääsi. 

Haluan jatkossakin kouluttautua aktiivisesti ja oppia uutta. Pidän portit avoinna tulevalle ja katson mitä se tuo tullessaan. =) Kuuntelen myös mielelläni Sinun toiveitasi ja toteutan toiveita parhaani mukaan. =)

Koulutukseni:

Koulutettu hieroja, erikoisammattitutkinto 20.11.2013 - 17.02.2015

Ayurveda - terapeutti 19.10.2014, jatkokoulutus Ayurvediseen ruokaan 2/2016

Hyvinvointineuvoja 20.12.2017 - 28.2.2019

Fascia - ja triggerterapia 8/2015

Dry needling - terapia; Basic, Advanced ja Professional koulutukset 30.03.2019

Kuumakivihieronta 2/2015

Luonnonmukainen kauneudenhoito 7/2015

Aromaterapia 9/2015

Mieli - mielenterveys osana terveyttä ja hyvinvointia 4/2016

Scandinavian Skin Candy (sokerointi) koulutus 3/2018

Hoitoajat ovat varattavissa sopimuksen mukaan arkisin. Ilta-aikoja on saatavilla kahtena iltana viikossa ti/ke/to. 

Pääsääntöisesti Hoitolan vastaanotto sijaitsee kotimme yhteydessä Mietoisissa, Mynämäellä. Kesäkaudella toteutan pihapiirissämme elämyshoitoja ja hoidot voidaan tehdä kelien salliessa pihapiirissämme paviljongin suojissa, linnunlaulun säestyksellä. 

Osallistun mielelläni erilaisiin teema - ja hyvinvointipäiviin. Päivät suunnitellaan yksilöllisesti ryhmän toiveiden mukaisesti. Voit viettää myös ystävien tai perheen kesken rentouttavaa iltaa hemmotteluhoitojen parissa. =) 

Teen kotikäyntejä, mikäli liikkuminen on vaikeutunut sairauden tai iän myötä, muutoin min. 3 hoitoa/käynti. Kotikäyntilisä lisätään hoitohintaan. 

Työyhteisöille voidaan järjestää omia hierontapäiviä/tyky - päiviä toiveiden mukaisesti. Myös sopimuksen teko työntekijöiden käynneistä hoitolalla on mahdollista. 

Vastaanotan smartum - hierontaetua mobiilimaksuna. 

 

 

 

Ihmisenä olen utelias, seikkailunhaluinen, innokas, lämminhenkinen. Haluan nähdä maailmaa, tutustua ihmisiin, uusiin maihin ja kulttuureihin. Rakastan eläimiä ja luontoa, sekä luonnossa liikkumista ja pitkiä vaelluksia. Nautin myös laiskoista, kiireettömistä päivistä ilman suuria suunnitelmia. Onnellisuus ja ilo ovat minulle elämässä yksiä tärkeimpiä asioita. Jokaisesta päivästä voi löytää jotakin iloa tuovaa, auringon paisteesta, hyvästä musiikista, ystävällisestä hymystä, rauhallisesta kahvihetkestä... pienistä arkisista asioista.