Tietoja minusta ja yrityksestäni

Ihmisenä olen utelias, seikkailunhaluinen, innokas, lämminhenkinen. Haluan nähdä maailmaa, tutustua ihmisiin, uusiin maihin ja kulttuureihin. Rakastan eläimiä ja luontoa, sekä luonnossa liikkumista ja pitkiä vaelluksia. Nautin myös laiskoista, kiireettömistä päivistä ilman suuria suunnitelmia. Onnellisuus ja ilo ovat minulle elämässä yksiä tärkeimpiä asioita. Jokaisesta päivästä voi löytää jotakin iloa tuovaa, auringon paisteesta, hyvästä musiikista, ystävällisestä hymystä, rauhallisesta kahvihetkestä... pienistä arkisista asioista.

Ihmisenä olen utelias, seikkailunhaluinen, innokas, lämminhenkinen. Haluan nähdä maailmaa, tutustua ihmisiin, uusiin maihin ja kulttuureihin. Rakastan eläimiä ja luontoa, luonnossa liikkumista ja pitkiä vaelluksia. Nautin myös laiskoista, kiireettömistä päivistä ilman suuria suunnitelmia. Onnellisuus ja ilo ovat minulle elämässä yksiä tärkeimpiä asioita. Jokaisesta päivästä voi löytää jotakin iloa tuovaa, auringon paisteesta, hyvästä musiikista, ystävällisestä hymystä, rauhallisesta kahvihetkestä... pienistä arkisista asioista.

Luonto ja ekologisuus

Luonto antaa meille valtavan paljon ja huolehtii meistä. Haluan osaltani tehdä parhaani luonnon hyväksi niin yksityiselämässä kuin hoitolassakin. 

Hoitolassa pyrin monin pienin päivittäisin teoin minimoimaan luonnolle aiheuttamaani rasitusta.

Hyödynnän mahdollisimman paljon uusiokäyttöä ja luonnollisia materiaaleja.

Hoitolalla löydät hoidossa käytetyistä tekstiileistä koko värien kirjon. Käytössä olevat pyyhkeet ja lakanat ovat pääosin lahjoituksena saatuja uusiokäyttöön päätyneitä tekstiilejä. Kun pyyhkeet aikanaan kuluvat monista pesuista ja öljystä ne käytetään vielä esim. koirille tai siivoukseen, jonka jälkeen ne tulevat tiensä päähän. Innokkaana odotan tekstiilien kierrätyksen yleistymistä. Ilo mielin otan vastaan käytettyjä, ehjiä ja hyväkuntoisia pyyheliinoja. 

Luontoa voit halutessasi säästää ottamalla mukaan oman pyyheliinasi, mutta varaa mukaan sellainen, joka on jo nähnyt parhaat päivänsä. Pyyhe pysyy puhtaana useamman hoidon ja omalla pyyhkeellä säästetään huomattavasti pesukertoja, sähköä ja vettä. 

Hieronnassa käytän puhdasta kotimaista auringonkukkaöljyä, joka on tuoksutonta, neutraalia ja allergisoimatonta.

Jalkahoidoissa ja yrttikylvyissä käytetään mahdollisuuksien mukaan puhdasta ja raikasta sadevettä. 

Hoitolalta löydät valikoimasta Foodinin ja Feel Vividin kotimaiset, ekologiset ja tervelliset hyvinvointi- ja herkuttelutuotteet. Tuotteita pyrin tilaamaan kerralla ison määrän ja minimoimaan kuljetuskertoja. 

Kasvo- ja jalkahoidoissa olen siirtymässä kokonaan vain luonnosta saataviin tuotteisiin, marjoihin, pähkinöihin, hunajaan yms. Kemikaaliton vaihtoehto niin iholle kuin luonnolle. 🙂

Huoneen lämpötila pidetään melko matalana ja säästetään sähköä. Pääset toki viltin alle lämpimään. 

Hoitolalla käytettävä sähkö on ekologista vesienergiaa.

Kaikki jätteet lajitellaan ja kierrätetään. 

Pesuaineina käytetään mahdollisimman neutraaleja ja luonnonmukaisia pesuaineita. 

Kiitos, kun olet mukana auttamassa luontoa! 

Kesällä 2013 aloin pohtia mitä haluaisin tehdä isona. Oli aika kääntää lehteä ja alkaa tavoitella jotakin ihan omaa. Ikinä en olisi uskonut, että minusta tulee yrittäjä, mutta jokaisena päivänä olen kiitollinen, että lähdin seuraamaan tätä unelmaa. 

Tästä ajatuksesta kaikki alkoi ja 13.9.2013 syntyi Hoitola Tammilehto.

Pohjakoulutukseksi opiskelin Koulutetuksi hierojaksi. Opintojen myötä huomasin kuinka moninainen ihminen onkaan, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen. Halusin oppia mahdollisimman paljon voidakseni syventyä laajemmin erilaisiin ongelmiin ja etsiä ratkaisuja. Tämän myötä tie on kulkenut omia luonnollisia polkujaan erilasiin hierontapuolen koulutuksiin, joista kaikista on saanut paljon uusia avaimia. Parhaimman opin olen vuosien varrella saanut yhdessä teidän asiakkaiden kanssa. Jatkuvasti voin työssäni löytää uutta ja oppia lisää. 

Löydät minut Valviran ylläpitämästä terveydenhuollon ammattihenkilöiden tietopalvelu Terhikistä: https://julkiterhikki.valvira.fi/

Luonto ja sen hoitava vaikutus meihin on aina kiehtonut minua sekä ajatus ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Voidaksemme hyvin ja ollaksemme terveitä ja energisiä, kehomme ja mielemme on oltava tasapainossa. Tarvitsemme palautumista, positiivisia kokemuksia, hyviä ihmissuhteita, terveellistä ravintoa ja mielihyvää tuovaa liikuntaa. 

Pitkittynyt stressi kuluttaa myös kehoamme, uuvuttaa meitä. Stressaantuneina jännitämme kehoamme täysin tiedostamattakin. Tarvitsemme myös pysähtymistä ja rauhoittumista. Irrottautumista kiireestä ja aikatauluista. 

Halusin oppia lisää myös ihmisen mielen hyvinoinnista ja luontaisista hoitotavoista. Tämän myötä löysin tieni Frantsilaan, Hämeenkyröön, jossa opiskelin Ayurveda - terapeutiksi. Ayurveda on vuosituhansia vanha intialainen hoitomuoto, jossa ihminen nähdään yksilöllisenä kokonaisuutena. Yhteys luontoon, elämäntavat, ruokailutottumukset, erilaiset rentoutumistavat ja perinnehoidot muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka pohjalta ihmistä hoidetaan.

Hyvinvointineuvojan koulutus nivoi hyvin yhteen kaikki aiemmat koulutukseni ja muodosti eheän kokonaisuuden kehon ja mielen hyvinvoinnille. 

Haluan jatkossakin kouluttautua aktiivisesti ja oppia uutta. Pidän portit avoinna tulevalle ja katson mitä se tuo tullessaan. Koskaan ei voi olla valmis, uutta löydettävää ja opittavaa riittää koko elämäksi. 

Toivon voivani tuoda Sinulle hyvinvointia ja iloa jokapäiväiseen elämääsi!

Hoidot osiossa voit tutustua rauhassa tarjolla oleviin hoitoihin ja etsiä itsellesi sopivan hoitomuodon. Mielelläni autan sinua ja pohdin yhdessä Sinun kanssasi sinulle parhaiten sopivasta hoitomuodosta. 

Koulutukseni:

Koulutettu hieroja, erikoisammattitutkinto 20.11.2013 - 17.02.2015

Ayurveda - terapeutti 19.10.2014, jatkokoulutus Ayurvediseen ruokaan 2/2016

Hyvinvointineuvoja 20.12.2017 - 28.2.2019

Fascia - ja triggerterapia 8/2015

Dry needling - terapia; Basic, Advanced ja Professional koulutukset 30.03.2019

Purentalihastenhoito 12/2019

Kuumakivihieronta 2/2015

Luonnonmukainen kauneudenhoito 7/2015

Aromaterapia 9/2015

Mieli - mielenterveys osana terveyttä ja hyvinvointia 4/2016


 

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

28.09 | 08:42

hi there i would like to book a 45 minute massage do you have space today this afternoon (monday 28th sep) by any chance? my name is anthea my email is anthea.moys@gmail.com

20.02 | 09:36

Moikka! Tänne on Turun keskustasta n. 30 min ajomatka. Hoitola on Mynämäellä Mietoisissa; Meripääntie 26 23140 Hietamäki. Etusivulta löydät karttalinkin Hoitolalle.

20.02 | 00:42

Missä hoitola sijaitsee?

27.07 | 21:22

Heippa!
Haluaisin varata niska-hartia-selkä hieronnan 60 min mahdollisimman pian. 30.7. Klo 15.00 jälkeen tai 4.8. Klo 15.jälkeen käyvät minulle.

Jaa tämä sivu