Skin Candy sokerointi

Skin Candy sokerointi on luonnollinen ja lempeä tapa poistaa ihokarvoja ja hoitaa samalla ihoa.Käytän hoidossa suomalaisen Hoitolatukun kehittämää luonnollista sokerimassaa, joka sisältää xylitolia. Xylitol ehkäisee ihon tulehdusrektioita ja tasoitaa ihon ph - tasapainoa. Tämän ansioista sokerointi sopii myös herkille ja allergisille ihmisille ja mm. psoriaatikoille.

Sokerointi poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa kuitenkaan tarttumatta ihoon. Lopputuloksena on silkkisen pehmeä ja kaunis iho. Myös rusketus tarttuu paremmin iholle, kun kuollut pintasolukko on poistettu. 

Karvat kasvavat ihmisellä kolmessa vaiheessa. Mikäli sokerointi on sinulle aivan uutta, tarvitaan n. kolme käsittely kertaa muutaman viikon välein, jotta saavutetaan pysyvämpiä lopputuloksia. Sokerointi vähentää karvan kasvua ja tekee ihokarvoista hennompia. 

Sokeroinnin avulla voidaan hoitaa niin kasvojen kuin vartalonkin alueita, sekä poistaa nenä ja korvakarvoja. Ensimmäisellä kerralla sokerointi voi tuntua enemmän, jos karva on tiheää tai sitä on paljon. Vähennän tätä leikkaamalla karvoja lyhyemmiksi. Ensimmäisellä kerralla esim. kainaloiden alueella poistan vain valtaosan karvoista, jotta iho ei ärsyynny käsittelystä liikaa. Xylitol rauhoittaa ihon ärsytystä ja vaimentaa punoitusta ja kuumaa tunnetta tehokkasti. Toinen kerta on jo aina paljon helpompaa. =) 

Ennen sokerointia:

- Karvan tulee olla vähintään 2 mm mittaista

- Jos olet sheivannut odota vähintään 2 - 3 viikkoa ennen sokerointia

- Kuori iho 2 -3 päivää ennen sokerointia ja kosteuta hyvin

- Älä käytä ihovoiteita - tai öljyjä sokerointi päivänä

Sokeroinnin jälkeen:

- Ihosi hoidetaan ja kosteutetaan hoidon jälkeen

- Anna kotona iholle ilmakylpyjä ja vältä kiristäviä vaatteita

- Aurinkoa, urheilua ja saunaa on hyvä välttää samana päivänä

- Kuori ihoasi säännöllisesti ja muista kosteuttaa aina suihkussa käynnin jälkeen

- Karvan kasvu on yksilöllistä. Odota ensimmäisen sokeroinnin jälkeen n. kolme viikkoa ennen uutta sokerointia äläkä sheivaa ihoa välillä!

- Mikäli kaikesta huolimatta (kuorinta ja kosteutus) tulee karvatupentulehdus, saat hoitolalta tähän tehokkaan hoitotuotteen ehkäisemään ongelmaa

Erityisiä huomioita:

- sokerointia ei voi tehdä kasvoille, jos sinulla on huuliherpes

- paperinohuelle ja verenkiertohäiriöiselle iholle ei voida tehdä sokerointia

- kerro aina mahdollisista lääkityksistä ja sairauksista ennen sokerointia

- Atoopikot ja psoriaatikot voivat käydä sokeroinnissa ja xylitol hoitaa tehokkaasti ihoa, mutta jälkihoito on erityisen tärkeää